Inicio Deportes I Campionat DELIFRET 4 i mig

I Campionat DELIFRET 4 i mig

533

De la mà de l’empresa DELIFRET, arriba el I Campionat DELIFRET 4 i mig al frontó de Sant Vicent del Raspeig.

Durant els pròxims mesos de gener, febrer i març, podrem disfrutar de dos partides a frontó individual cada dilluns que buscaràn coronar al primer campió del I campionat DELIFRET 4 i mig. L’horari d’aquestes serà entre les 19:30 i les 20:30 de cada dilluns des de el 15 de gener fins al dilluns 19 de març on tots els assistents estan convidats després de les partides al entrenament que te el club de pilota valenciana Sant Vicent al frontó fins les 21:30h.

El campionat tindrà dos categoríes, on les partides es jugaràn a 15 punts en 1º i a 11 punts en 2º. Finalment, el 19 de març els millors s’enfrontaran en la final de cada categoría a 21 punts en cada partida.

Aquesta iniciativa naix del club Pilota Sant Vicent que buscarà aquest 2018 ampliar la cartera de jugadors i tractar de donar a conéixer la pilota valenciana a tot el poble. Animat i no et quedes a casa, el próxim 15 de gener si vols jugar a pilota ja saps on i si solament vols disfrutar de l’espectacularitat del nostre esport, vine a gaudir com a assistent.

Per últim, agraïr a la concejalía d’esports l’ajuda prestada i a DELIFRET la seua aposta per el nostre esport.